Garn och choklad

Jodå, jag fick mitt garn & choklad– paket redan förra veckan, men har inte hunnit blogga om det förrän nu.

Från Annette fick jag 2 nystan ljusgrått alpakagarn från Schachenmayr och ett nystan spräckligt akrylgarn. Det sistnämnda blev verkligen en överraskning, eftersom det inte brukar ingå syntetgarner i dessa byten… men det gråa kommer nog till användning 😉 Tack!

Dessutom fick jag god choklad, smaksättningarna apelsin och mint går absolut hem hos mig – mums! Dessvärre kan jag konstatera att det troligen finns för få chokladälskare i Finspång, eftersom bäst före-datumet på min favorit, mintchokladen, redan hade gått ut…

3 kommentarer

  1. Kan i hvert fall trøste deg med at alpakkagarnet du fikk er kjempefint. Jeg kjøpte et par slike nøster på et garnsalg i vinter og strikket votter til sønnen. Det er det beste og mykeste alpakkagarnet jeg har vært borti – og jeg har prøvd de fleste.

  2. vad kul med en överraskning i paketet *syftar på akrylgarnet* sånt hade jag velat ha. hon som skickade det till dig kanske bara ville skicka ngt mer än alpakagarnet?? choklad håller längre än bäst före-datumet..

  3. Ja såna överreskningar kanske man kan klara sig utan, lite trist när Du förmodligen själv lagt ner själ o hjärta i att skicka iväg ett fint paket.
    Men ta fram Din mans fina regnbågsgarn lägg upp ca 30 m. o virka fm. i bakre maskbågen tills de når om Dina handleder, virka ihop o gör en trevlig uddkant, vips så har Du ett par fina muddar.
    Ha en bra dag solen!
    Monica