Det är inte bara jag…

Det verkar bli allt mer uppenbart att det inte bara är jag, utan även min man som är garngalning! Igår kväll var jag på en trevlig stickmiddag med fina stickvänner, och maken var i Stockholm. Plötsligt kom ett mms på lite garn han köpt hos Maria. Han kunde helt enkelt inte låta bli att gå dit!

Eftersom dottern gillade koftan i mjölkgarn så mycket köpte han mer av det, den här gången i vitt, så jag kan sticka nåt till den lilla som kommer snart. Han fastnade även för en fin blågrön härva regnbågsgarn. Nå, inte mig emot förstås 🙂


Men åter till middagen/stickträffen jag var på när jag fick besked om garnerna. Kvällen började nämligen lite dramatiskt, för jag blev inlåst på toaletten! Eller låste in mig, om vi nu ska vara väldigt tekniska…

Hursomhelst, härmed utfärdar jag en rekommendation till alla med toaletter som har gamla eller krånglande lås: se till att alltid ha lite NÖDGARN på toaletten ifall ett liknande scenario uppstår!

9 kommentarer

 1. Vilken underbar man du har!!
  Att köpa garn skulle min man aldrig ens fundera på…

 2. Jag är glad att du kom helskinande ut från toaletten! 🙂

 3. Jag måste genast sätta in en liten korg med något ufo i på toa, sen låser jag och pillar sönder låset, japp toppenide

 4. Vilken trevlig make, vilka fina garner och vilken tur att du kom ut från toa. Jag skall tänka på det fär med nödgarn.

 5. Skriv gärna ett inlägg om hur du gjorde för att få maken garnintresserad, jag tror vi är fler som gärna tar emot tips 😉
  H: Mia

 6. Vilken man!
  Jag vill också gärna ha tips för att få mannen att gå och köpa garn 😀

 7. Grattis till en fenomenal äkta man, ska nog länka ditt inlägg till gubben mins mejl 🙂

 8. Du er heldig med maken! Jeg innrømmer gjerne at jeg er misunnelig på dere som har menn som kjøper garn! Tror neppe min make har registrert at det finnes noe som heter garnbutikker en gang…

 9. Tack o Tack! 🙂