Snyggare sladdförvaring

Nuförtiden har man ju en massa småsladdar till all elektronik man har; mobiltelefonladdare, usb-kablar etc.

Nu har de äntligen fått ett hem där de kan vila snyggt medan de inte används.


Jag virkade helt enkelt en skål till sladdarna! Använde ett nystan grovt och rivigt jutegarn eller liknande, minns inte riktigt vad det är för fiber, det här nystanet köpte jag för nåt år sen nämligen.

Jag tycker att lite oväntade material passar bra till små virkade saker. Nu undrar jag härnäst hur det är att virka med mattrasor!
Och har man inte sladdar i skålen fungerar den också bra som smygkikningsredskap, visade det sig.

11 kommentarer

 1. Va smart och snyggt !!

 2. Jättesnygg korg/smygkikare! Att virka med mattrasor är OK om man håller ”skedgreppet” om virknålen. Annars får man ont i tummen. Jag virkade både i sisal och trasor för längesedan. Man kommer till ett stadium då man måste utforska materialen. Sedan visar det sig att det går lättast i vanliga garner eller så är man bekväm!?

 3. virka i trasor har jag aldrig gjort men stickat i tygremsor och plastpåseremsor har jag gjort och det är hur kul som helst!

 4. Så fin den blev! Jag har virkat små korgar i papperssnöre-rekomenderas!

 5. så söt
  så kreativ du är

 6. Mycket inspirerande idé! Har en rulle paketsnöre som blir perfekt! Inte lika glad färg som din rosa korg, men ändå…

 7. Smart o sött! Jag har virkat av matt-trasor, det var ok men lite tjockt. Har funderat på trikåtrasor, typ gamla t-shirts, det borde funka bra?

 8. Trikåtrasor går alldeles utmärkt Onödigt dyrt att köpa från Frosta men Blötbergsbordens är bra och finns i många färger

 9. Hej vilken trevlig och fin sida du har. Mycket fina grejer. Jag gillar denna förvaringskorg särskillt, kanske mest för att jag är i behov av massa förvaring.
  Trevlig helg!
  Mvh Tzeni

 10. Jättesöta korgar, men kanske inte så smart till sladdar…eller? Tänker bara att det är onödigt att linda in sladdar i något så extremt brännbart!

 11. Hej vilken trevlig sida.Jag undrar om det finns någon som har stickmönster för att sticka med tygremsor?Jag har stickor nr.15 Mvh Agneta