Kalla fötter

Skåne är råkallt och jag fryser! Mina tår är iskalla små tappar längst ut på min kropp och här behövs åtgärder av ull. Och helst lite skönhet också förstås. Därför har jag spanat in Spiral Boot Socks från Interweave knits (därifrån bilden också är lånad).
I mitt garnskåp har jag fyra svarta nystan Grignasco strong från Uldstedet, som ska få komma till användning.
Det som stör mig lite är att spiralerna går åt samma håll på båda fötterna, jag vill ju ha symmetri! Men det kanske jag kan klura ut hur jag ska lösa när jag väl har stickat den första. Jag har ändå aldrig varit den som bara tar en beskrivning och gör så och så är det klart. Nej, nån utmaning ska det vara. Dessutom ser jag framför mig att de skulle bli fina med ett smalt svart sammetsband upptill också, för att romantisera det svarta lite.

En kommentar

  1. Jättefina! Själv är jag ju sån som alltid gör precis som det står i mönstret, för annars blir det katastrof…